Bestuur

Het bestuur is belast met het besturen van de stichting en bestaat uit vijf leden die tegelijkertijd lid zijn van de GSV. De taken van het bestuur bestaan uit het dagelijks beheer en exploitatie van de sociëteit en de kamers in de bovengelegen woonruimte. De leden van het bestuur zijn ieder persoonlijk verantwoordelijk voor een aantal specifieke taken:

Functies

Sem Portret

Sem Eilander

Voorzitter

Sem is als voorzitter verantwoordelijk voor het contact met de vereniging, buren en de overige externe factoren zoals politie, gemeente en brandweer. De voorzitter leidt de vergaderingen, organiseert lijnoverleggen met de Senaat van de GSV en vergadert met de Raad van Toezicht.

Léon Portret

Léon Maarse

Penningmeester

Léon stelt als penningmeester de begroting op en presenteert aan het einde van het boekjaar het jaarverslag aan de verenigingen. Verder draagt de penningmeester de verantwoordelijkheid voor het beheer van alle geldstromen binnen de stichting

Allard Portret

Allard van der Laan

Soosmanager

Allard is soosmanager en zoals de naam al doet vermoeden verantwoordelijk voor het managen van de sociëteit. Dit betekent het aanstellen en aansturen van sooscie's en sidekicks. Verder is de soosmanager er verantwoordelijk voor dat er elke vrijdag vms'ers zijn voor de vrijdagmiddagschoonmaak.

Laurens Portret

Laurens Röben

Voorraadmanager

Laurens is verantwoordelijk voor het assortiment dat in de sociëteit voor de verkoop wordt aangeboden. Verder staat de voorraadmanager in contact met de verschillende leveranciers en vertegenwoordigers.

Jorik Portret

Jorik Velthuis

Onderhoudsmanager

Jorik onderhoudt het pand voor exploitatie. De onderhoudsmanager is verantwoordelijk voor de uitvoering van het grootonderhoudsplan en het kleine onderhoud aan de sociëteit en de kamers die de stichting verhuurt.